nuff nuff

Thursday, 31 March 2011

All about Dynamic Views for Readers - Blogger Help

All about Dynamic Views for Readers - Blogger Help

Cikgu, si Sami sakit......!! Part 2

Sambung cerita semalam, siap yang belum baca klik sini.

Dalam jam 1 aku dan Clarence bawa si Sammy pulang ke rumah. MA tu ada pesan yang perut si Sammy kosong. Jadi kenalah bawa dia pergi makan dulu tapi dalam jam 2 kena bawa dia datang semula. Clarence pun cakap kita hantar si Sammy balik dulu suruh dia makan di rumah dan lepas tu suruh bapanya hantar ke hospital semula jam 2. Aku pun ikut saja dengan cadangan Clarence.


Wednesday, 30 March 2011

Cikgu, si Sami sakit......!!

Minggu ni aku sama housemate jadi guru bertugas di sekolah. Antara tugasnya ialah buat statistik kehadiran murid, jaga murid masa ambil makanan RMT & pastikan murid yang bertugas kutip sampah. Mula-mula ingatkan tiada yang susah sangat sampailah ke hari ini semua ok je. 

Tuesday, 29 March 2011

Hujan...!!!!

Alhamdulillah tiap-tiap hari hujan di Tambunan. Biasalah kalau masa hujan macam ni cepat je rasa mengantuk. Bolehlah rehat lebih sebab esok nak selesaikan ujian LINUS untuk kelas 1 Marikh.

Monday, 28 March 2011

Thursday, 24 March 2011

latest on blog

jawab suvey, kumpul point & redeem....senang kan.klik sini untuk register. iPanelonline adalah satu cari baru untuk tambah side income tanpa perlukan trafik...bagi siapa yang free boleh la g ke website ni

Cikgu PANCUT!!!!!

CIKGU PANCUT!!!!!!
APA YANG PANCUT??
BOLA KAMI SEMUA PANCUT!!!

teperanjat bila murid aku sebut macam tu. Time tu aku tengah ajar pj. So budak2 laki macam biasa la nak main bola je keje nye. kali ni aku bagi la can diorang nak main bola. Pastu aku pun suruh si Joel pergi ambil bola kat stor. tak sampai 2 minit dia datang balik dengan melafazkan dialog pancut itu...hehe.

Tuesday, 22 March 2011

menu yg sme tp tggl aku sorg

menu popular: 
nasi putih
sardin
telur dadar

teringat time kt mktb dlu ni la menu yg salu ak mkn. skrg ni pn ak mkn menu yg sme tp dgn org len plak. kalo kt mktb dlu mkn dgn iqbal, isa, paan, khai, apis, mapek n ayad. huhu aku xtaw la korg skrg mkn menu pe. kalo korg dok umah msti la mkn mskn mak.

Sunday, 20 March 2011

back to sabah...<=

syukur sbb da abez konvo n dpt jmpe fmly...skrg ade kt tambunan smula...share sket pic ms konvo
Abah, aku & mak

Friday, 11 March 2011

gudbye Tambunan

gudnye tambunan...(walaupn 9 hari je hehe)....smlm pas sekolah ak terus siap agkt2 beg g ke pekan. pastu naik taxi (sbnrye innova) g ke penampang. dari penampang ak ikut fmly housemate aku blk ke beaufort. dlm 8.30 mlm bru la smpai kt umah die.

Monday, 7 March 2011

Tahukah anda?

ase klakar pn ade sbb time aku search image GB ak kt google terjumpa la link ni menyatakan GB ak juara golf....nila GB aku. nme dia Sabjik Jack....korg bc la dlu. 

SABJIK JUARA GOLF


TAMBUNAN: Cabaran Golf merebut Piala Waz Lian Group of Companies di Kelab Golf Tambunan (TNGC) kelmarin berakhir dengan kemunculan Sabjik Gugau sebagai juara keseluruhan daripada 98 peserta. 


Sabjik mengungguli kejuaraan tersebut setelah mencapai pukulan bersih 61 yang sekaligus membawanya kepada handicap baru 17. Sebanyak sembilan kategori dipertandingkan pada kejohanan tahunan itu. 

Thanks GB..!!!!!!

huhu arini aku sgt heppy sbb Guru Besar (GB) bg ak cuti off record jumaat ni sbb flight ak jumaat (walaupn ptg). hehe tq vry much GB sbb bg cuti yg sgt menyenangkan aku n yg plg best off record plak tu. 

Sunday, 6 March 2011

Faveret Quotes....[nasihat utk diri sendiri]

  1. Jangan pernah menyesal, yang penting bertanggungjawab.
  2. Kalau kita buat baik pada orang, orang pun akan buat baik dengan kita.
  3. Walau apa pun yang terjadi, be positive.
  4. Think twice & act wise.

Jom join blogist blogger baru

untuk blogger baru yg follower <300 leh la join....klik sini utk info
have a visit k...(:

Thursday, 3 March 2011

Ckgu ckgu Ni Naaaa!!!!

Mgu ni ujian bulan mac...so xmengajar la just msuk claz bg paper n suro murid jwb. huhu tp yg bez ble ak msuk thun 1. Ms tu paper math. so cikgu Suzan (yg ajar math thn 1) pesan suro ak terangkan arahan supaya diorg jwb dgn betul sbb yg ni Saringan 1 LINUS.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...