nuff nuff

Thursday, 28 April 2011

Rugi kalau tak tengok video ni

Hari isnin sampai rabu aku pergi kursus di keningau. Tak dapat update blog. Semalam tak online juga sebab nak prepare untuk kelas hari ini. Mengikut jadual, sepatutnya aku dipantau sewaktu mengajar. Jadi sibuklah cari BBM (bahan bantu mengajar) yang lama-lama masa di maktab dulu. Dalam sibuk-sibuk mencari terjumpa pula video lama ni. Video ini dihasilkan oleh sekumpulan pelatih lelaki yang sekarang dah jadi guru. Menjadi kebiasaan orang lelaki untuk buat kerja last minute. Video ini merupakan tugasan bahasa Melayu kalau tak silap. Dah lupa sebab dah lama sangat. Saksikan sendiri video yang ringkas tapi menghiburkan ini.

Comel kan?

*tak jadi kena pantau sebab ada mesyuarat tadi~~

10 comments:

  1. HAHAH ! lucu lah video neh !

    ReplyDelete
  2. haha lawak lawak. teringat zaman tadika pakai skirt pendek joget joget, weee

    ReplyDelete
  3. mmg best time jd student maktab dulu <=

    ReplyDelete
  4. kelakar2... tetiba teringat zaman maktab... mmg rajin buat video2 sebegini expecially budak laki.. mmg sangat kreatif.... sekarang ada masa lagi tak buat mcmni?

    ReplyDelete
  5. kalau skrg mmg xde masa lg la. lgpun kawan2 dah jauh. kalau kawan2 ada mmg mcm2 leh jd...<=

    ReplyDelete
  6. haha lawak giler..nasib bek Ms bukan cikgu Bm..TP LAU AKAN dtg kena ajar Bm akan ku cilok Video ni haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...